Articole

Cum reciclăm cutiile de pizza?

  1. Consumăm pizza în farfurie sau în servețel, nu o tăiem în cutia în care am cumpărat-o. Ștergem cu o laveta ușor umedă orice urmă rămasă pe carton. Lăsăm cutia la uscat.
  2. cutie pizzaAlegem proiectul pe care îl vom realiza cu ajutorul cutiei/cutiilor reciclate și selecționăm materialele ce ne sunt de folos.

Perete decorativ. Avem nevoie de mai mult de doua cutii de pizza și de coli de hârtie colorată, materiale de ambalaj, materiale textile, tapet sau șervețele (tehnica decoupage) și adeziv (în funcție de ce material alegem lipiciul). Sugestie: cutiile se pot uni/lipi între ele și astfel rezultă un panou mai mare. Îl putem înveli întru totul în pânză și să-l folosim ca ”avizier” pe care să agățăm diverse obiecte mici și anunțuri. De asemenea, panoul, fiind un spațiu mai mare, îl putem folosi pentru a fixa icoane/fotografii/tablouri de dimensiuni mici. Astfel, nu gaurim peretele în multe locuri.

tablouri

Rafturi, Dulapuri, Organizatoare și Bibliorafturi. Decorăm/învelim/vopsim cutiile de pizza în același mod și le lipim etichete. Avem nevoie de hârtie colorată, foarfecă și lipici sau de culori acrilice.

raft cutii pizza

raft
doasre

Jocuri pentru copii. Aici va fi un pic mai complicat. Veti avea nevoie de un adevarat proiect și imaginație.

joc pizzajoc 3

joc copii

Mini-Șevalete de desen pentru copii. Este necesar doar să tăiați/îndoiți cutia de pizza cum se poate vedea în una dintre imaginile de mai jos. Pentru a fixa planșa șevaletului se folosește bandă adezivă sau cleme.

sevalet copii

sevalet pizza

Pentru cei mai mari, dintr-o cutie de pizza mai robustă, se poate face un suport pentru laptop. Vă trebuie doar foarfecă și dibăcie la îndoit.

laptop pizza

Și pentru cei pufoși, un joc simplu. Găurim cu o foarfecă partea de sus a unei cutii de pizza închise și introducem o bilă făcută din folie de aluminiu mototolită sau din hârtie mototolită și învelită cu scotch. Veți ține pisica ocupată!


Jouet pour chat pas cher voire gratuit

Spor și multă îndemânare să aveți!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *