Acțiune caritabilă

Hristos a înviat!

In urma cu 2 sptămâni am lansat o acțiune de strângere hăinuțe/încălțăminte/jucării pentru copiii din centre spre a le dărui un zâmbet în prag de sărbătoare iar acțiunea aceasta s-a înfăptuit! Acum vă împărtășesc pașii și, sper, un pic din ceea ce am simțit!

Nu am realizat acest articol spre mândrie sau laudă, ci pentru a fi mărturie celor ce au dăruit că lucrurile lor au adus zambete unor copii!

Oamenii au dăruit ….

1Le-am aranjat pe categorii de vârstă și le-am împachetat…

2Iar destinația …familia Mia

Mia

Mia’s Children este “acasă” pentru mai mult de 40 copii.

Mai multe detalii despre ei …http://miaschildren.ro/

Iar acum ceea ce sufletul a simțit…

Ajungând la ei, am fost întâmpinata de Nicoleta și Ion, care m-au invitat imediat în casa lor. Vă mărturisesc că fieare pas pe care il faceam alături de ei simțeam unire, acea iubire de familie, responsabilitate (fiind o curățenie exepțională) dar cel mai abundent simțeam dragoste! Aveam la propriu “pielea de găină”.

I-am rugat să fac și eu o poză cu ei pentru a avea mărturie și vă spun că la o singură strigare au venit 12 copii, care-de-unde și s-a umplut încăperea de suflete. Cei mici dormeau, altii erau plecati la diferite concursuri, iar aceștia au fost cei pe care i-am cunoscut . Acestor suflete pline de dragoste le voi rămâne aproape mereu, pentru că ceea ce am simțit alături de ei, chiar și pentru căteva minute, a fost un sentiment aparte.

 

3

Le mulțumesc tuturor celor ce au participat la această acțiune cu hainuțe/incălțăminte/jucării chiar și cu alimente si domnului Nicolae Marinescu care le-a dăruit periuțe de dinți.

Domnul să vă bucure inimile și să vă dăruiască înzecit!

 

 

 

 

Tags: ,