PicturăTablouaşe

Creatiile zilelor ploioase

… El face să răsară soarele şi peste cei răi şi peste cei buni şi trimite ploaie peste cei drepţi şi peste cei nedrepţi … Sf. Ev. Matei, Cap. 5:45.

Deoarece zilele acestea a plouat mult si abundent in toata tara, noi am privit mai cu atentie pe fereastra si pe drum si iata ce am surprins …

rucodelie handmade ortodox 42

… intr-o dimineata, printre picioarele celor grabiti catre serviciul lor impoartant, se ratacise un inger. Cred ca era foarte nedumerit de graba oamenilor, de atentia lor sporita fata de lucrurile neimportante si de discutiile lor despre chestiuni complicate, dar nefolositoare sufletului. A stat asa timp indelungat, mahnit si rugandu-se pentru lume, apoi a zburat in vazduh, nebagat in seama de oameni.

rucodelie handmade ortodox 41

Iar seara, am vazut, pe drumul spre manastire, doi straini. Unul mare, unul mic. Cel mare era foarte bine camuflat de hainele de ploaie, si nu am vazut din prima cine este. Abia poi, apropiindu-ma, mi-am dat seama ca era un Insotitor de seama. Iar cel mic era un suflet nevoitor. Ingerul, ducea de mana, impovarat de bagaje mai mult sau mai putin folositoare, pe sufletul necajit, catre manastire.

Tablouase pictate in ulei, pe panza.

Pret: 50 lei primul, 60 lei al doilea.

Produse indisponibile.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *