DecorativeÎnsemneReciclatVinil

Boluri decorative

Pentru că cei mai mulţi dintre noi strâng tot felul de “colecţii” care trebuie depozitate undeva, ne-am gândit să inventăm boluri. Aşa că am transformat discurile de vinil pe care nu le mai folosim cu destinaţia lor reală, în minunate farfurioare cu marginile ondulate. Noi am depozitat, după cum vedeţi, lucruşoare care ne sunt utile zilnic, dar putem să le folosim şi pentru produse alimentare solide, de exemplu fructe, pâine sau biscuiţi, atunci când vrem să facem un parastas. Esenţial este să punem în ele un serveţel, pentru a le conferi utilitatea dorită. Avantajul lor este că sunt foarte uşoare, astfel, nu ne va fi greu să le transportăm dacă mergem la biserică.

5

Preţ: 7 lei un bol, 20 lei setul de 4 boluri

În al doilea rând, vă prezentăm un bol ceramic pentru flori, pensule (dacă sunteti artişti), lumânări (la sfeştanie) sau creioane; el poate la fel de bine fi utilizat şi în scop culinar, pentru stixuri, crochete sau grisine, pentru a avea o masă binecuvântată, deoarece …

6

… este garnisit cu citat duhovnicesc din Părintele Arsenie Boca: “De la cârma minţii atârnă totul: dacă nu ai ordine în minte, nu poţi avea ordine în viaţă!”

Dimnesiuni: 10 x 10 cm, de fapt e o sferă :), cu diametrul de 10

Preţ: 40 lei

 

Produse vandute.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *